Opdrachtgevers ontzorgen: voor minder doen we het niet.

Heeft u een project waarbij we kunnen helpen?

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Een gebouw moet rendement opleveren. In huizen moeten mensen met plezier kunnen wonen. En naar alle factoren die rendement of plezier in de weg staan, wilt u als opdrachtgever geen omkijken hebben. Die zorg neemt Van der Weide van u over.

We zijn uitgegroeid tot een professionele dienstverlener in totaalonderhoud . Actief in de gehele Randstad voor een veelheid aan opdrachtgevers, zoals woningcorporaties, vve-beheerders, eigenaren van gebouwen, zorg- en onderwijsinstellingen. We zijn thuis in woningen en utiliteitsbouw, nieuwbouw of bestaande bouw. Met een veelheid aan specialisten onder één dak en maar één doelstelling: u als opdrachtgever ontzorgen.

Alle disciplines in huis

Totaalonderhoud is een combinatie van uiteenlopende disciplines. Die hebben we stuk voor stuk in huis bij Van der Weide. Met een personeelsbestand van ongeveer 50 medewerkers – overwegend jong – hebben we al die disciplines zelf in huis.

Daarmee zijn we groot genoeg om ook projecten aan te kunnen waarvoor een ruime personele capaciteit eerste vereiste is. En tegelijkertijd klein genoeg om flexibel in te spelen op uw wensen. Met nog eens 20 medewerkers die op afroep beschikbaar zijn kunnen we nóg sneller schakelen. Voor diensten waar niet elke dag een beroep op wordt gedaan, werken we met vaste partners. Bedrijven met dezelfde klantgerichte instelling als wijzelf.

.

Familiebedrijf

Van der Weide is een familiebedrijf. Dat betekent dat niet alles in het teken staat van efficiency. We hebben oog voor mensen en de wereld om ons heen. Opleiding en ontwikkeling van medewerkers staat voorop. Daardoor hebben we jarenlange dienstverbanden en houden we het vakmanschap in ons bedrijf.

Vernieuwend in aanpak

In onze aanpak zijn we innovatief. Nieuwe ontwikkelingen en technieken volgen we nauwlettend en krijgen bij ons alle kansen. Daarvoor staan we in nauw contact met onze partners in de toelevering, zoals dakdekkers, verffabrikanten en producenten van deuren, ramen en kozijnen.

.

Resultaatgerichte samenwerking

Ook als het gaat om de wijze van samenwerking zijn we innovatief. Daarom werken we veelal samen op resultaatgerichte basis. Op deze manier blijven de onderhoudskosten per woning per jaar beheersbaar. Zo heeft u duidelijkheid over de onderhoudslasten per jaar en komt u niet voor verrassingen te staan.

Bij resultaatgerichte samenwerking laat u, op basis van de kwaliteitseisen die u vastlegt, het gehele onderhoud aan Van der Weide over. Wat er wanneer moet gebeuren brengt Van der Weide overzichtelijk en objectief in kaart. Daarbij laten we toeleveranciers zoals fabrikanten en dakdekkers actief meedenken, om zo innovaties snel te kunnen implementeren in het werkproces.

Aan de hand van diverse onderhoudsscenario’s met bijbehorende kostenoverzichten heeft u de financiële consequenties scherp in beeld. Zo kunt u een gefundeerde beslissing nemen. Met vertrouwen in jarenlang goed onderhoud.

Vertrouwde partners

Om elk project tot een succes te maken kan je niet zonder goede partners.
Wij werken al geruime tijd met gerenommeerde partners met elk hun eigen specialiteit.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

    Naam: (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Telefoon:

    Bericht:

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring (verplicht)