Heeft u een project waarbij we kunnen helpen?

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

Totaalonderhoud is onderhoud zonder omkijken.

Gebouwen onderhouden gaat efficiënter als alle disciplines voor onderhoud in één hand blijven. Zo werkt Van der Weide. Totaalonderhoud is ons specialisme. Een specialisme waarvoor we alle relevante vakmensen in huis hebben, aangevuld met vaste partners voor specifieke werkzaamheden.

Als totaalonderhoudsbedrijf zijn we uiteenlopende opdrachtgevers van dienst. Als klant heeft u het gemak van één vaste contactpersoon voor al uw onderhoudswerk. Daarin zijn we niet alleen maar uitvoerend actief. Met veel kennis van zaken en een lange lijst van projecten als ervaring zijn we ook een betrouwbare adviseur. Eén die u op het spoor zet van kostenbesparende en kwaliteitverhogende oplossingen.

We opereren proactief, door samen met u te kijken hoe u kosten minimaliseert en kwaliteit maximaliseert. In veel gevallen werken we daarom resultaatgericht. Bij die manier van samenwerking heeft u duidelijkheid over de toekomstige onderhoudskosten in relatie tot de kwaliteit van uw vastgoed.

 

Schilderwerken

Bijna altijd is schilderwerk onderdeel van het pakket aan totaalonderhoud. Met Van der Weide als onderhoudspartner haalt u meteen die discipline in huis. En meer: we zijn niet alleen maar de schilder met kennis van alle materialen en verfsoorten, we gaan ook verder in onze dienstverlening.

Houtrotsanering bijvoorbeeld is zo’n specialisme dat de kwaliteit van schilderwerk op de lange termijn waarborgt. Betonreparatie is ook een service die we in huis hebben. En het coaten van vloeren is weer een andere discipline waar we van toegevoegde waarde zijn.

Onze vakmensen werken al jaren als schilder. Eerst goed opgeleid, vervolgens regelmatig getraind in de toepassing van andere verfsoorten en nieuwe technieken.
.

.

Monumentaal onderhoud

Een monument onderhouden is geen alledaags werk. Vaak is periodiek onderhoud aan historische gebouwen met een monumentale status een combinatie van meerdere disciplines. En altijd is onderhoud van een monument een kwestie van een optimale voorbereiding. Welke technieken zijn er toen gebruikt? Welke materialen? En hoe kunnen we de uitstraling van toen met de inzet van moderne middelen waarborgen? Het zijn vragen waarop Van der Weide het antwoord weet.

We zijn thuis in monumenten. Veel historische gebouwen houden we met een moderne aanpak in goede conditie. Dat doen we altijd met respect voor de architectuur van toen, maar ook met oog voor efficiency. Bovendien hebben we nog het ambachtelijke vakmanschap in huis. Met vakmensen die zich kunnen inleven in de waarde van een gebouw met historie en met grote zorgvuldigheid hun werk uitvoeren.

Renovatie

Gebouwen staan tegenwoordig steeds eerder op de nominatie voor renovatie. Die ontwikkeling heeft alles te maken met de snelle veranderingen op het gebied van duurzame technieken. De overheid eist van gebouweigenaren dat hun vastgoed aan alle energienormen beantwoordt. Ook de wensen van gebouwgebruikers veranderen. Functies van gebouwen kunnen wijzigen. En soms is een gebouw op leeftijd gewoon aan een flinke ingreep toe.

Renoveren stelt heel andere eisen aan een bouwbedrijf dan nieuw bouwen. Omgaan met bestaande structuren binnen een gebouw vraagt creativiteit en praktisch denkvermogen. Precies de twee aspecten waarmee Van der Weide renovatieprojecten benadert. Als totaalonderhoudsbedrijf hebben we zicht op alle aspecten die bij renovatie komen kijken. Met die ervaring in totaalonderhoud zijn we ook die expert die alles weet van bestaande bouw. Om die ervaring vervolgens in te zetten voor de meest efficiënte manier van onderhoud voor úw vastgoed.

Daarmee hebben we veel gebouwen al een nieuwe toekomst gegeven. Een toekomst in dezelfde functie of met een verandering van functie. Als specialist in totaalonderhoud hebben we bovendien alle expertise en mankracht in huis om woningen, kantoren of bedrijfshallen compleet en efficiënt te renoveren.

.

Storingen en mutatieonderhoud, als werk haast heeft

Van der Weide is er om de kwaliteit van uw vastgoed optimaal te houden. Dat betekent dat u ook een beroep op ons kunt doen als er een keer iets aan de hand is. Een storing bijvoorbeeld, of een reparatie. Ook de zorg voor mutatieonderhoud nemen we u uit handen.

Een defect slot. Storing aan een installatie. Of een gebroken ruit. Eerste vraag: wie kan het verhelpen? En vraag twee: hoe snel kan het geregeld zijn? Bij Van der Weide weten we dat gebouwgebruikers direct geholpen willen worden. Die gebouwgebruiker of woninghuurder wordt immers steeds kritischer. Daarom staan we altijd voor eigenaren en beheerders klaar als de nood aan de man is.

Tijdens de normale werktijden is een eigen team voor storingsonderhoud stand-by, dat snel ter plaatse kan zijn. Medewerkers met veel ervaring en een oplossingsgerichte mentaliteit verhelpen een storing of een acute reparatie snel. Ook het opstellen en afwikkelen van de schaderapportage nemen we u uit handen.

.

24Works

Omdat storingen zich niet altijd aan kantoortijden houden, helpen we u ook daarbuiten uit de brand. Daarvoor kunt u gebruikmaken van 24Works. Als vaste partner van Van der Weide is 24Works een gespecialiseerde serviceorganisatie op 24/7-basis. Met dezelfde allround-aanpak als onze eigen specialisten, zodat u ook bij storingen in de stroomvoorziening of de cv-installatie een vakman met kennis van zaken over de vloer krijgt. Eén die meteen de afhandeling van de schade voor zijn rekening neemt, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

.

Mutatieonderhoud

Bij mutaties is er vaak weinig tijd om de woning in optimale staat te brengen voor de volgende huurder. Daarom kan Van der Weide vaak op heel korte termijn capaciteit leveren. Voor een aantal corporaties zijn we de vaste partner bij mutaties. Niet alleen vanwege die korte reactietijd, maar vooral omdat we alle disciplines onder één dak hebben om woningen snel verhuurklaar te maken.

Geef gebouwen een nieuwe toekomst met duurzame technieken

Aan gebouwen worden tegenwoordig geheel andere eisen gesteld dan vroeger. De eisen van 20 of 40 jaar geleden voldoen vaak niet meer, met name die op het gebied van duurzaamheid. De mogelijkheden om vastgoed te verduurzamen zijn de laatste jaren fors toegenomen.

Afbreken en nieuw bouwen is niet altijd de meest economische oplossing. Integendeel, met de inzet van toekomstbestendige milieuvriendelijke technieken is de levenscyclus van een gebouw vaak te verlengen. Waardoor uw vastgoed ineens fors in waarde toeneemt.

Ook energietechnisch optimaliseren

Van der Weide loopt voorop in de verduurzaming van bestaand vastgoed. Gevel, dak, installaties, interieur: we inventariseren de huidige staat van uw gebouw en komen met een goed advies om vernieuwingen door te voeren. Daarin kijken we natuurlijk naar de energiebelasting van gebouwen.

Door het beter isoleren van de ‘schil’ en de toepassing van andere verwarmingstechnieken is veel winst te behalen. Met veel ervaring in duurzame projecten kennen we de voors en tegens van de opties die er zijn. Bovendien weten we als totaalonderhoudsbedrijf goed hoe veranderingen in de structuur van een gebouw zijn in te passen.

Vertrouwde partners

Om elk project tot een succes te maken kan je niet zonder goede partners.
Wij werken al geruime tijd met gerenommeerde partners melk elk hun eigen specialiteit.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

    Naam: (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Telefoon:

    Bericht:

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring (verplicht)