ONZE MISSIE EN VISIE

Heeft u een project waarbij we kunnen helpen?

OFFERTE AANVRAGEN

Onze missie

Samen met opdrachtgevers werken wij aan toekomstbestendige duurzame gebouwen. Dat is de missie van Vastgoedzorg van der Weide.

Onze visie

Vastgoedzorg van der Weide staat voor innovatie, duurzaamheid en klantgerichtheid. Met behulp van meerjarige samenwerkingen ondersteunt en adviseert Van der Weide haar opdrachtgevers op het gebied van onderhoud en verduurzaming.

Door meerjarige samenwerkingen met onze opdrachtgevers, realiseren we voor de opdrachtgever besparingen op de onderhoudskosten. Goede prestatie-afspraken verzekeren de kwaliteit van het werk. Als opdrachtnemer kan je bij langdurige samenwerking investeren in personeel en organisatie, waarmee de kwaliteit van het geleverde werk nog beter gewaarborgd is. Door te blijven investeren in kunnen wij verder innoveren en ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid, (keten)samenwerking, communicatie en certificatie.

Wij doen bijna al ons werk met werknemers in vaste dienst. Die keuze maken wij bewust. Enerzijds omdat we trots zijn op onze werknemers, anderzijds omdat die continuïteit in de personele bezetting een waarborg is voor hoge kwaliteit in de uitvoering. Ons werk is immers mensenwerk. Geen project is hetzelfde. En bij tevreden opdrachtgevers is ons doel geslaagd.

Vertrouwde partners

Om elk project tot een succes te maken kan je niet zonder goede partners.
Wij werken al geruime tijd met gerenommeerde partners melk elk hun eigen specialiteit.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

    Naam: (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Telefoon:

    Bericht:

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring (verplicht)