Heeft u een project waarbij we kunnen helpen?

OFFERTE AANVRAGEN

Onze missie

Samen met opdrachtgevers werken, zodat het beste resultaat behaald kan worden voor de gebouwgebruikers en het vastgoed, dat is de missie van Vastgoedzorg van der Weide.

 

Onze visie

Vastgoedzorg van der Weide staat voor een goede samenwerking met opdrachtgevers. Zo willen we opdrachtgevers zoveel mogelijk ontzorgen. Dat doen we bij voorkeur vanuit een meerjarige samenwerking, wat voor beide partijen de meest gunstige optie is. Daarin is opdrachtgever degene die bepaalt wat er gebeurt, maar Vastgoedzorg van der Weide ondersteunt en adviseert de opdrachtgever met onze visie op onderhoud.

Door meerjarige samenwerkingen met professionele opdrachtgevers aan te gaan, behalen de opdrachtgevers kostenvoordelen. In combinatie met het maken van goede prestatie afspraken, weten de opdrachtgevers dat er kwaliteit wordt gegarandeerd door Vastgoedzorg van der Weide. Als opdrachtnemer kan je bij langdurige samenwerking investeren in je organisatie en personeel, waarmee de kwaliteit van het geleverde werk nog beter gewaarborgd kan worden. Door te blijven investeren in onze organisatie kunnen wij onze pluspunten: duurzaamheid, digitalisering, communicatie en certificatie verder door ontwikkelen.

Wij doen bijna al ons werk met werknemers in vaste dienst. Die keuze maken wij bewust. Enerzijds omdat we trots zijn op onze werknemers, anderzijds omdat die continuïteit in de personele bezetting een waarborg is voor hoge kwaliteit in de uitvoering. Ons werk is immers mensenwerk. Geen project is hetzelfde. En bij tevreden opdrachtgevers is ons doel geslaagd.

Vertrouwde partners

Om elk project tot een succes te maken kan je niet zonder goede partners.
Wij werken al geruime tijd met gerenommeerde partners melk elk hun eigen specialiteit.

GRATIS OFFERTE AANVRAGEN

    Naam: (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Telefoon:

    Bericht:

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring (verplicht)